Wederom een kroon op ons werk

Kruisstraat, juli 2021

Wederom een kroon op ons werk

Yes, het is ons weer gelukt; voor de tweede keer in minder dan vier jaar tijd zijn we bekroond tot 3e beste B&B van Nederland in het 4-tulpenklassement.

De beleving van onze gasten is waar het ons om gaat. We willen hen een onvergetelijk verblijf bieden waar service, gastvrijheid, rust en ruimte de boventoon voeren. Dat deze waardering van onze gasten zich vertaalt naar 3e beste 4-tulpenklasse Bed & Breakfast van Nederland, maakt ons trots en dankbaar!

– P  E  R  S  B  E  R  I  C  H  T  –

In ons Straatje op erepodium bij verkiezing Beste Bed & Breakfast Rosmalen, 30 juni 2021 – B&B In ons Straatje in Rosmalen is bekroond met de derde plaats in de 4-tulpenklasse bij de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2021’. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakte de uitslag woensdagochtend bekend.

Het volledige persbericht lees je hier

In 2019 bestegen we voor het eerst het podium van beste B&B van Nederland, ruim een jaar nadat onze deuren zich openden. Totaal verrast en vereerd werd de motivatie om onze gasten in de watten te leggen, alleen maar groter. We hebben dan ook niet stil gezeten in de tussentijd.
Onze B&B is uitgebreid met twee studio’s (binnenkort te vinden op onze website), onze bestrating is volledig vernieuwd en voorzien van voldoende parkeergelegenheid en sinds kort beschikt onze B&B over een oplaadpaal voor elektrische auto’s.

We willen onze kwaliteit waarborgen en tegemoetkomen aan de wensen van onze klant. Zo staan we klaar om elke gast vol verwondering te ontvangen en hen naar alle tevredenheid te zien vertrekken.

bed-and-breakfast_in-ons-straatje_4-tulpen-2021