Met de fiets eropuit

Kruisstraat, mei 2021

Met de fiets eropuit

Verkent u de omgeving graag op de fiets? Er zijn veel mooie routes in de buurt van onze Bed en Breakfast. Zo is er een gevarieerde route van 48 kilometer ‘langs het water van Den Bosch’. Deze route pikt u op bij knooppunt 19 vlakbij In ons straatje. De waterrijke route gaat langs de Maas, de Dommel, het Maximakanaal en de Rosmalense plas. U fietst door Den Bosch, Rosmalen én een behoorlijk stuk door landelijk gebied. Veel afwisseling in de route dus.

Stelt u liever uw eigen route samen? Op Visit Brabant stippelt u deze eenvoudig uit. Zo kunt u op de fiets naar de Maas, kasteel Heeswijk en het bomenpark in Heesch met allerlei leuke stopplaatsen onderweg. Ook op korte afstand zijn er genoeg leuke bestemmingen. Vraag ons gerust om meer informatie of voor het samenstellen van een route én lees er hier meer over.

Uw elektrische fiets kan In ons straatje opgeladen worden. Hebt u zelf geen fietsen bij? Geen probleem, wij verhuren diverse fietsen. Een elektrische fiets huren? Dat kan! Geef dit echter wel tijdig aan ons door.

Bel of mail ons voor meer informatie of uw boeking. U bent van harte welkom.

Fietsvakantie In ons straatje | fietsend stel