bed-and-breakfast_in-ons-straatje_slider_reserveren_melkkannen-originele-verhouding_mobiel
Een verblijf ‘In ons straatje’!
 
bed-and-breakfast_in-ons-straatje_slider_reserveren_melkkannen-originele-verhouding
Een verblijf ‘In ons straatje’!
 

Gastvrij • Sfeervol • Landelijk,

deze drie termen zijn helemaal van toepassing op Bed en Breakfast In ons straatje.

Aan Kruisstraat 50a in Rosmalen bevinden zich drie sfeervolle slaapkamers, twee ruime studio’s en een bijzondere woonkamer. U ervaart er de luxe van een hotel in een landelijke omgeving. Er is een groot overdekt terras aan de woonkamer gebouwd. Hier kunt u genieten van een weids en prachtig uitzicht. Na een mooie fietstocht in de omgeving kunt u hier heerlijk ontspannen. Heeft u een werkbezoek in de omgeving, dan bent u ook aan het goede adres In ons straatje. Er is gratis Wifi en indien gewenst kunt u het ontbijt op uw kamer gebruiken.

Kortom, In ons straatje is het juiste adres voor uw zakelijke verblijf of een paar dagen ontspanning met uw partner of het hele gezin.
Wilt u weten of er nog plek is of direct reserveren In ons straatje? Bel of mail ons. U bent van harte welkom.

Email: info@inonsstraatje.nl
Telefoon: (+31) 6 189 00 777

Via onze reserveringsagenda kunt u een reserveringsaanvraag insturen. U ontvangt van ons z.s.m. een reactie hierop waarin we uw reservering al dan niet bevestigen.

Annuleren:
Gratis annuleren kan tot 7 dagen voor aankomst. U betaalt de totaalprijs als u annuleert binnen 7 dagen voor aankomst. Als u niet komt opdagen dan betaalt u de totaalprijs.

In- en uitchecken:
Brengt u een bezoek aan B&B In ons straatje? Inchecken kan van 16:00 uur tot 21:00 uur. Uitchecken is mogelijk tot 10:30 uur.

U kunt voor een vraag, wens of suggestie ook het contactformulier invullen.

 

Reserveringsagenda

Gastvrij

We verwelkomen u graag In ons straatje. Bij aankomst staat er een kop koffie of thee met iets lekkers klaar. De koffie en thee is tijdens het gehele verblijf gratis. We zorgen voor een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten. Indien gewenst serveren we dit op uw kamer. Of ontbijt u liever bij de gashaard in de woonkamer? Uw elektrische fiets of auto laadt u gemakkelijk bij ons op. Het is mogelijk om In ons straatje een (elektrische) fiets te huren.

Heeft u tips nodig voor een uitstapje in de buurt, vraag het ons gerust. We maken het u graag naar uw zin.
Op zoek naar een sfeervolle locatie om een paar dagen te genieten? Kom In ons straatje.

Sfeervol

In een bijgebouw bij onze woonboerderij zijn drie slaapkamers en een woon-/ ontbijtkamer nieuw gebouwd. De slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien en stralen gezelligheid en warmte uit. De inrichting bestaat uit fraaie, veelal opgeknapte, meubels in diverse warme tinten. Iedere slaapkamer heeft een eigen kleur en unieke inrichting. De woon-/ ontbijtkamer is een bijzondere ruimte met veel ramen. Het hoge plafond wordt deels onderbroken door een fraai bouwwerk van grof hout waaronder een zithoek is gecrëerd. Hier bovenop ziet u een verrassende eyecather. De inrichting bestaat uit een heerlijke gashaard, diverse opgeknapte meubels, mooie lampen en accessoires in warme tinten. De mooie nieuwe keuken is volledig ingericht en geeft de ruimte een huiselijke, gezellige sfeer.

Landelijk

Kruisstraat is een klein dorp nabij Rosmalen (gemeente ‘s-Hertogenbosch), gelegen in een landelijk gebied. De naam van het dorpje is te danken aan de twee doorgaande wegen die een kruis vormen. In het dorpje staan diverse historische huizen en boerderijen. Achter onze historische woonboerderij ligt de Bed en Breakfast in een bijgebouw. De stijl van de Bed en Breakfast is sfeervol en met een landelijke touch. Aan de woonkamer grenst een groot overdekt terras en een mooie tuin. Vanuit de slaapkamers en woonkamer is er een zeer fraai uitzicht over de weilanden. Landelijk gelegen, maar niet in the middle of nowhere. U zult hier echt genieten van rust én bent op korte afstand van de gezellige stad ‘s-Hertogenbosch.