Blijf op de hoogte van onze B&B
Slider

Kruisstraat, november 2018

Winterse warmte In ons straatje,
ook rondom de feestdagen

De sfeervolle slaapkamers en woonkamer In ons straatje stralen nóg meer warmte uit in de wintermaanden en rondom de feestdagen. Zoek de gezelligheid op In ons straatje. Bij aankomst staat er iets lekkers voor u klaar.

Kruisstraat, september 2018

Zakelijk verblijf In ons straatje

U krijgt een aantal zakenrelaties op bezoek en zoekt voor hen een fijne verblijfplaats; voor een werknemer zoekt u een overnachtingsplek in de buurt van ’s Hertogenbosch; voor een beurs- of bedrijfsbezoek in de omgeving bent u op zoek naar een fijne slaap -én werkplek. Kom In ons straatje!

Kruisstraat, juli 2018

Zomer-3-4-5 daagse bij B&B In ons straatje

Deze zomer zijn er nog een aantal mogelijkheden voor een 3-4-5 daagse vakantie of midweek bij B&B In ons straatje. Bel ons voor de mogelijkheden in beschikbaarheid én de prijzen. Op basis van uw verblijf deze zomer, maken we een prijs op maat voor u. Bel of mail ons.

Tuin & Uitzicht • terras | Bed and Breakfast In ons Straatje, Kruisstraat Rosmalen - Noord-Brabant

Kruisstraat, mei 2018

Nijmeegse Vierdaagse: verblijf In ons straatje!

De Nijmeegse Vierdaagse zijn in aantocht. Van 17 tot en met 20 juli 2018 vindt de 102de editie van dit wandelevenement plaats. Bent u deelnemer of bezoeker en zoekt u nog een fijne verblijfplaats voor deze dagen? Boek In ons straatje!

Nieuws • Nijmeegse Vierdaagse 2018 | Bed and Breakfast In ons Straatje, Kruisstraat Rosmalen - Noord-Brabant

Kruisstraat, mei 2018

Aanplanting in omliggende tuin

Sinds de opening van onze Bed & Breakfast in februari hebben we zeker niet stil gezeten.
Vooral buiten zijn de nodige werkzaamheden verricht. Er is veel aangeplant in de omliggende tuin.

Nieuws • Aanplanting omliggende tuin - zijaanzicht B&B | Bed and Breakfast In ons Straatje, Kruisstraat Rosmalen - Noord-Brabant

Kruisstraat, maart 2018

Open Dag 18 maart

Na een lange tijd van plannen maken, ontwerpen, voorbereiden, bouwen en inrichten zijn we er helemaal klaar voor. De deuren van onze Bed en Breakfast zijn geopend! Natuurlijk willen we ‘In ons straatje’ graag aan u laten zien. U bent van harte welkom op zondag 18 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur op Kruisstraat 52 te Rosmalen. Kom gerust een kijkje nemen!

Team de Zoef • Home | Bed and Breakfast In ons Straatje, Kruisstraat Rosmalen - Noord-Brabant