Fietsvakantie In ons straatje

Kruisstraat, september 2019

Fietsvakantie In ons straatje

In het najaar is het goed toeven In ons straatje. Hopelijk krijgen we nog fijn nazomerweer en blijft het zonnetje In ons straatje schijnen. Verkent u graag de omgeving op de fiets? Er zijn veel mooie routes in de buurt van onze Bed en Breakfast. Zo is er een gevarieerde route van 48 kilometer ‘langs het water van Den Bosch’. Deze route pikt u op bij knooppunt 19 vlakbij In ons straatje. De waterrijke route gaat langs de Maas, de Dommel, het Maximakanaal en de Rosmalense plas. U fietst door Den Bosch, Rosmalen én een behoorlijk stuk door landelijk gebied. Veel afwisseling in de route dus. Iets voor u?

Hebt u graag zelf meer invloed op de route die u fietst? Dan kunt u via Visit Brabant een fietsroute op maat samenstellen. Er zijn veel leuke bestemmingen in de buurt. Op de fiets naar de Maas, kasteel Heeswijk, de binnenstad van Den Bosch en het bomenpark in Heesch met allerlei leuke stopplaatsen onderweg. Ook op korte afstand zijn er genoeg leuke bestemmingen, het gezellige dorp Rosmalen bijvoorbeeld. Vraag ons gerust om meer informatie én lees er hier meer over.

Uw elektrische fiets kan In ons straatje opgeladen worden. Hebt u zelf geen fietsen bij? Geen probleem, wij verhuren diverse fietsen. Een elektrische fiets huren? Dat kan! Geef dit echter wel tijdig aan ons door.

Bel of mail ons voor meer informatie of uw boeking. U bent van harte welkom.

Groeten Jan en Ellen van Schaijk

Fietsvakantie In ons straatje | fietsend stel