Vakantie in eigen land

Kruisstraat, juli 2020

Vakantie in eigen land

Deze zomer staat in het teken van vakantie in eigen land. Voor veel mensen vaste prik, voor een grote groep een nieuwe ervaring. Is kamperen niet aan u besteed of wordt u niet blij van een overvol vakantiepark? In onze ruim opgezette Bed en Breakfast aan de rand van Den Bosch is er ruimte in overvloed. Hier is rust het sleutelwoord!

De prachtige omgeving verkennen doet u het liefst op de fiets. Er zijn veel mooie routes in de buurt van onze Bed en Breakfast. Zo is er een gevarieerde route van 48 kilometer ‘langs het water van Den Bosch’. Deze route pikt u op bij knooppunt 19 vlakbij In ons straatje. De waterrijke route gaat langs de Maas, de Dommel, het Maximakanaal en de Rosmalense plas. U fietst door Den Bosch, Rosmalen én een behoorlijk stuk door landelijk gebied. Veel afwisseling in de route dus. Iets voor u?

Wilt u de drukte van een vol terras of binnenstad liever vermijden? Dan kunt u via Visit Brabant een fietsroute op maat samenstellen. Er zijn veel leuke bestemmingen in de buurt. Op de fiets naar de Maas, kasteel Heeswijk en het bomenpark in Heesch met allerlei leuke stopplaatsen onderweg. Ook op korte afstand zijn er genoeg leuke bestemmingen. Vraag ons gerust om meer informatie of voor het samenstellen van een route én lees er hier meer over.

Uw elektrische fiets kan In ons straatje opgeladen worden. Hebt u zelf geen fietsen bij? Geen probleem, wij verhuren diverse fietsen. Een elektrische fiets huren? Dat kan! Geef dit echter wel tijdig aan ons door.

Bel of mail ons voor meer informatie of uw boeking. U bent van harte welkom.

Groeten Jan en Ellen van Schaijk