Beleef sfeervolle feestdagen in ons straatje

Kruisstraat, november 2020

Beleef sfeervolle feestdagen in ons straatje

Gezelligheid, samenzijn, warmte, genieten; de feestdagen komen alweer in zicht, al vragen ze dit jaar om aanpassingen en creatieve oplossingen.
Gelukkig is de weg naar Ons Straatje vrij! Samen met uw partner of gezin maakt u er bij ons uw eigen sfeervolle beleving van.

Zo begint u uw verblijf met bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door het bosrijke gebied op steenworp afstand van onze B&B. Nadat u een frisse neus heeft gehaald, sluit u deze activiteit af met een goede kop koffie of thee terwijl u geniet van het mooie uitzicht over de polder.

In onze ruim opgezette, gezamenlijke woonkamer bereidt u uw eigen smaakvolle (Kerst)diner. Er is voldoende ruimte om – op veilige afstand – samen met uw gezelschap te genieten van uw zelfgemaakte maaltijd.

Overnachten doet u vervolgens in een van onze luxe slaapkamers voorzien van TV, internet, zithoek, ruime badkamer met douche en een heerlijke boxspring om in weg te dromen. Op deze manier bent u even lekker weg uit de sleur van deze tijd en maakt u van de feestdagen uw eigen unieke ervaring. Uiteraard allemaal op veilige afstand.

Meer weten? Bel of mail ons.

Groeten Jan en Ellen van Schaijk